De Beveiliging Specialist
een veilig en vertrouwd gevoel!

Camerasystemen

Camerasystemen

Camerabeveiliging in uw woning of bedrijf is een goede manier om uw eigendommen te beschermen.

Live camerabeelden bekijken op uw telefoon of tablet?

Het is mogelijk om vanaf elke gewenste locatie de beelden van uw beveiligingscamera's live te bekijken. Zo weet u wat er gebeurt in uw woning of bedrijf.

Waar kan ik camerabeveiliging voor inzetten?

 • veiligheid van uw personeel en winkelpand;
 • afschrikken van inbrekers;
 • kassacontrole;
 • registratie laad en los terrein, wie stond er op welk tijdstip en welke goederen zijn in of uit geladen;
 • procesbewaking, op kritische punten in het proces wordt via camera's storing gesignaleerd en doorgemeld;
 • ongewenste aan- of afwezigheid op bepaalde werkplekken en overige ruimtes in het pand.

Installatie

ESSecurity.nl levert, plaatst en installeert uw beveiligingscamera's en opnameapparatuur. Tevens kan er analytische software aan het camerasysteem gekoppeld worden zoals:

 • kentekenherkenning
  Waarmee u ook white en black lists kan aanleggen. Hiermee krijgt u dan of automatisch toegang bij entree van een parkeerterrein (white list), of wordt de benzinepomp niet vrijgeven (black list);
 • objecten tellen
  Het tellen van auto's, mensen of voorwerpen groter dan de grootte van een klein huisdier. Object telstatistieken voor data-analyse en vergelijking is ook mogelijk;
 • motion detection & object
  Van het detecteren van beweging en richting tot de opsporing van verdachte gebeurtenissen;
 • electronic fence
  Lijnbeveiliging van beveiligde gebieden zoals musea, luchthavens, havens en grensovergangen;
 • smoke & fire detection:
  Deze module ontdekt rook en vuur. Handig voor grote en afgelegen gebieden waar geen reguliere rookmelders zijn.

Kortom laat u informeren over de mogelijkheden door De Beveiliging Specialist!

Alarmsystemen

Alarmsystemen

Om uw huis of bedrijfspand veilig achter te laten, is een goed alarmsysteem essentieel.

Een alarmsysteem maakt melding zodra er b.v. een magneetcontact wordt verbroken of de infrarooddetector ongeregeldheden signaleert. Bovendien kan de glasbreukmelder alarmeren als er glas wordt gebroken.

Het alarmsysteem wordt ingeschakeld via het bedieningspaneel of handzender. De alarmsystemen kunnen zo geconfigureerd worden dat het ook in te schakelen is als u thuis bent. Zo heeft u altijd een veilig gevoel.

Alarmsystemen op maat

ESSecurity.nl installeert de alarmsystemen geheel op maat bij bedrijven en particulieren. De alarmsystemen kunnen zowel bedraad als draadloos zijn. Draadloze alarmsystemen worden vaak in woningen geïnstalleerd. Dit in verband met de gevraagde verzekeringseisen.

U kunt uw beveiliging aanvullen met de diensten van een meldkamer en bewakingsdienst.
Gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk speerpunt bij onze installaties.

Toegangscontrole

De alarmcentrales zijn uit te breiden met een toegangscontrole waarmee toegang verleend kan worden aan entree-deuren.
Tevens kan de toegangscontrole gebruikt worden om het alarmsysteem in- en uit te schakelen.

Certificering

ESSecurity.nl levert gecertificeerde en niet gecertifieerde alarmsystemen voor de verzekering, waardoor de verzekering uw risico accepteert of hierdoor korting op uw premie geeft.

Domotica systemen

Domotica systemen

Domotica is inmiddels een begrip geworden. Maar wat is domotica? Domotica betekent huisautomatisering. Het heeft als doel uw installatie intelligenter te maken, waardoor een betere kwaliteit van leven ontstaat: duurzaam en energiezuinig leven met een hoog comfort!

EsSecurity.nl is al meer dan 12 jaar actief met domotica. Zo kunnen we als geen ander uw wensen vertalen in toepasbare domotica voor uw project.

We geven een paar eenvoudige voorbeelden:

 • Het inschakelen van verschillende sfeerstanden met slechts één druk op de knop zoals de verlichting, gordijnen, toegang, klimaat, audio en video.
 • Verlichting die niet onnodig brand d.m.v aanwezigheidsmelders in plaats van bewegingsmelders;
 • Vakantie simulatie
  Bij deze simulatie springt de verlichting onregelmatig aan en uit in verschillende ruimtes. Deuren die voorzien zijn van elektrische 3-punts sluiting lopen gelijk mee in de sfeerstanden zodat alles, of gedeeltelijk, in een keer open of gesloten is.
 • Klimaatkoppeling zodat u de ruimtes zeker niet onnodig verwarmt of koelt.
 • Zonnewering die automatisch inschuift bij regen en harde windstoten en uitschuift bij zonlicht.
 • Camera's die bewegingen detecteren en uw waarschuwen.

Bediening

Bedieningsgemak zonder daarover na te hoeven denken, is waar het bij domotica om gaat. Volledige integratie van verlichting, klimaat, audio, video, gordijnen, zonwering bedient door een wandschakelaar, touchscreen, tablet of smartphone. De keuze is aan u!

Showroom

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen om al deze toepassingen te zien en vooral te beleven in onze showroom. (uitsluitend op afspraak)

Brand- en waarschuwingssystemen

Brand- en waarschuwingssystemen

Brandmelding en brandpreventie

De gevolgen van een brand zijn vaak gruwelijk en onvoorstelbaar. De realiteit is dat het overal kan gebeuren. Kortsluiting in de groepenkast, blikseminslag en ook brandstichting zijn zaken waar u alert op moet zijn.

Specifieke brandweereisen

De risico's volledig uitsluiten is helaas niet mogelijk. Maar u kunt wel maatregelen voor brandpreventie nemen. Zo verkleint u de risico's. Dat is enerzijds goed voor uw gemoedstoestand, anderzijds kan ook de brandweer specifieke maatregelen eisen.

ESSecurity.nl staat u terzijde voor de juiste keuze!

Spy en gadget

Spy en gadget

Een mini camera in je pen of horloge?

Dit soort spy gadgets zijn vooral door de James Bond films bekend geworden en nu gewoon te koop in winkels. Met spy gadgets kun je gesprekken opnemen of mensen afluisteren. Belangrijk hierbij is dat je voordat je op pad gaat rekening houdt met de wet, waarin staat dat je enkel gesprekken mag opnemen waar je zelf deelnemer van bent. De meest verkochte spy gadget is een horloge met ingebouwde mini camera. Dit horloge werkt als een gewoon horloge, maar heeft een cameralens op de wijzerplaat, waarmee zo'n 1,5 uur kan worden gefilmd. U kunt met zo'n spy horloge dus overal waar u komt stiekem filmen. Voor nog geen € 100,00 koop je al een goede spy camera!

Professionele spy en gadgets

Voor de mensen met een wat grotere beurs zijn er ook professionele spy gadgets te koop. Zo zijn er IP verborgen camera's te koop, waarmee je vanaf een andere locatie een ruimte kunt bespioneren. Er zijn verschillende modellen van deze spycams te koop; variërend van een pinhole versie die je zelf kunt inbouwen tot een compleet ingebouwd systeem in een klok.

 

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Op ongenode gasten zit u niet te wachten. Anderen, uw medewerkers bijvoorbeeld, zijn juist heel erg welkom en moeten snel en comfortabel toegang krijgen tot uw pand. Maar boven alles wilt u graag precies weten wat er gebeurt. Een toegangscontrolesysteem biedt hierin de oplossing.

Van een eenvoudig intercomsysteem tot een volledig geïntegreerd toegangscontrolesysteem met aanwezigheid- en tijdsregistratie; de mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole zijn enorm. Toegangscontrolesystemen zijn bovendien goed te integreren met andere beveiligingssystemen zoals een camera- of inbraakdetectiesysteem.

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk

ESSecurity.nl is bevoegd om het hang- en sluitwerk in uw huis te monteren. Wij installeren uitsluitend hoogwaardige producten zoals producten van het Politie Keurmerk 'Veilig Wonen'. Dit houdt in dat het huis met hang- en sluitwerk is beveiligd volgens de normen van de politie. In dat geval wordt de kans op inbraak een stuk kleiner.

Ook voor bedrijven

Ook voor bedrijven is een goed hang- en sluitwerk belangrijk. Het werkt vaak al preventief, want als een inbreker goed hang- en sluitwerk in combinatie met een goede buitenverlichting waarneemt, schrikt dit de inbreker af.

Deurautomaten

ESSecurity.nl levert elektrische deurautomaten.De deurautomaten zijn te bedienen met een toegangscontrole of sleutelschakelaar. Dit wordt vaak gebruikt in entrees of portiekhallen.

Zorgoproepsystemen

Zorgoproepsystemen

Nederland vergrijst in rap tempo. De 'grijze generatie' heeft bovendien meer geld te besteden dan vroeger en wil graag zo lang mogelijk genieten van een vitaal en comfortabel leven. Het liefst zoveel mogelijk zelfstandig en in de eigen woonomgeving.

Altijd iemand in de buurt

Met een zorgoproepsysteem, ook wel bekend als verpleegoproepsysteem (VOS), heeft u de veilige wetenschap dat er altijd iemand in de buurt is in geval van nood. Es Security verzorgt de probleemloze aanleg en installatie van dergelijke zorgoproepsystemen. Ook leveren wij de bijbehorende randapparatuur, zoals bijvoorbeeld een draadloze alarmdrukker of bewegingsmelder, die een alarm genereert op het telefoontoestel van een zorgverlener, zowel intramuraal als extramuraal.

Efficiëntere zorg

Door de opkomst van draadloze communicatie is er steeds meer mogelijk met een zorgoproepsysteem. Zo draagt ESSecurity.nl enerzijds bij dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en anderzijds aan een efficiëntere zorg.