De Beveiliging Specialist
een veilig en vertrouwd gevoel!

Beveilingsoplossingen objecten

Beveilingsoplossingen objecten

Beveiliging is en blijft mensenwerk. Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste elektronische beveiligingsproducten en ondersteunende diensten.

Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het risicoprofiel bieden wij de meest optimale beveiligingsoplossing. Zodat u uw huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart kunt achter laten.

Wij komen vrijblijvend bij u langs

Wanneer u overweegt een alarminstallatie aan te schaffen, komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Wij informeren u dan over de verschillende systemen die leverbaar zijn (bedraad en draadloos) en stellen een beveiligingsplan op wat aansluit op uw situatie en uw behoeften. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!

Webshop en showroom

Webshop en showroom

De webshop biedt een groot assortiment aan camerasystemen, videobewaking, alarminstallaties, deurtelefoons e.d.

Let wel op!

Indien u zelf de installatie gaat verrichten: Betrouwbaarheid van alarminstallaties wordt niet alleen bepaald door gebruik van een goede kwaliteit componenten maar ook door de wijze van projectie, montage en programmering.

Showroom

U kunt ook langskomen in onze showrooml op de Laan van Meerdervoort 304a in Den Haag. Wij geven u graag professioneel advies over observatie- en beveiligingssytemen.

Openingstijden:  
maandag en donderdag 09:00 - 12:00 uur
of op afspraak 06 - 16530960