De Beveiliging Specialist
een veilig en vertrouwd gevoel!

Service

Service

Installatieproblemen en storingen

Ons serviceteam staat elke werkdag voor u klaar om u te helpen bij installatie-problemen en storingen. U hoeft geen afspraak te maken voor telefonische ondersteuning bij calamiteiten. Voor service, onderhoud of verhelpen van storingen op locatie dient wel eerst een afspraak gemaakt te worden.

Reparaties

Alle reparaties worden in eigen beheer uitgevoerd. Kleine werkzaamheden of problemen worden afgehandeld terwijl u wacht wanneer dat kan (afhankelijk van de drukte en hoeveelheid werk). Voor groter onderhoud krijgt u een prijsindicatie en een geschatte tijdsduur te horen. U wordt dan gebeld wanneer de reparatie klaar is.

Onderhoud

Onderhoud

Jaarlijks preventief onderhoud

Om uw veiligheid te waarborgen is het essentieel dat uw alarminstallatie jaarlijks onderhouden word. Bij een onderhoudsbeurt worden alle functies getest, de melders worden gereinigd en getest en bekeken wordt of uw situatie gewijzigd is waardoor een aanpassing of uitbreiding van het alarm noodzakelijk kan zijn. Alleen bij jaarlijks preventief onderhoud is de goede werking van uw alarminstallatie gewaarborgd. U kunt bij ons een offerte aanvragen voor een onderhouds- en serviceovereenkomst.

Ook support bij elders aangeschafte installaties

Wij nemen ook inbraakalarmsystemen in onderhoud die niet door ons zijn aangelegd tegen zeer concurrerende tarieven.

Support

Support

Komt u er niet uit of heeft u vragen?

Bel met onze adviseurs voor persoonlijk advies.

Sales en Advies: 070 - 2500221
Technisch Support: 06 - 16530960

of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.